Vi har brug for alles hjælp i forhandlingerne om E45

Forhandlingerne om infrastrukturen i Danmark er i fuld gang, og det er nu vi tværpolitisk i Randers skal bakke helhjertet op om en udvidelse af E45 hele vejen til Randers, hvis det skal med i den kommende infrastrukturaftale.

I Venstre har vi ærligt og åbent har fremlagt et fuldt finansieret udspil, hvor en udvidelse af E45 hele vejen til Randers er med. I den socialdemokratiske regeringens udspil var udvidelsen ikke med, og da de andre partier ikke har fremlagt udspil til infrastruktur er det alene Venstres udspil der har bragt en udvidelse på forhandlingsbordet. Derfor vil vi gerne komme med en appel til alle andre partier. Hvis vi skal lykkedes med at få E45 til Randers, er vi nødt til at have opbakning i forhandlingerne til forslaget om en udvidelse fra Aarhus N og til Randers. Venstre kan ikke klare det alene, og selvom vi har bragt forslaget om en udvidelse ind i forhandlingslokalet er det nu vi skal stå sammen, hvis vi skal have det med i aftalen.

 

Vi er glade for at borgmesteren i Randers har lagt sig i selen for at overbevise de andre borgerlige partier om at en udvidelse er vejen frem. Men det er ikke her vi skal bruge vores energi. Tværtimod er det afgørende at vi får overbevist den socialdemokratiske transportminister og finansminister om, at forslaget har meget stor betydning for Randers, og at det er en god investering. De seneste tal fra Business Region Aarhus viser at udvidelsen til Randers er langt mere samfundsøkonomisk rentabel end hidtidigt antaget. Derfor er det vigtigt at vi får bragt netop det ind i forhandlingslokalet. Desværre har vi brug for al den opbakning vi kan få, hvis vi skal vi skal lykkedes med at få Randers med i en kommende infrastrukturaftale. Vi er efterhånden inde i slutspurten i forhandlingerne.  Derfor bør alle partier der ønsker en udvidelse fra Aarhus N og til Randers, bakke op om forslaget fra Venstre i forhandlingerne. Vi er nødt til at stå sammen om denne sag og vi håber på jeres opbakning nu, for det er nu det gælder.

 

Recent responses