Venstre søger medarbejder (barselsvikariat)

Kunne du tænke dig at arbejde i Folketinget? Drømmer du om at arbejde i spændingsfeltet mellem politik og kommunikation? Så har du chancen for at blive en del af Venstre på Christiansborg, som netop nu søger en barselsvikar. Du vil som udgangspunkt blive en del af et sekretariat, der betjener to Folketingsmedlemmer (Michael Aastrup Jensen og Erling Bonnesen). Sekretariatets hovedopgave er at få den travle hverdag til at fungere for de to folketingspolitikere.

Om stillingen

Vi søger en politisk medarbejder, der kan bistå Michael Aastrup Jensen (Udenrigsordfører) og Erling Bonnesen (Miljø- og Fødevareordfører) i det daglige politiske arbejde. Sammen med sekretariatets øvrige medarbejdere skal du være med til at sikre, at MF’erne bliver klædt godt på til debatter i og uden for folketingssalen. Du skal arbejde for, at MF’erne bliver profileret i offentligheden både lokalt og nationalt. Du skal være klar til at arbejde i et hektisk men inspirerende miljø, hvor strategisk kommunikation og formidling af politiske budskaber er i fokus. Konkret vil du skulle varetage opgaver i forbindelse med lovgivningsprocessen, politik- og idéudvikling, taleskrivning, udarbejdelse af notater og baggrundsmateriale, udvikling af mediehistorier, forberedelse af debatter og meget mere.

Stillingen er fuldtid og arbejdsstedet Christiansborg.

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse. Det kan være, at du er nyuddannet. Det kan også være, at du allerede har erfaring fra Christiansborg, en interesseorganisation, en virksomhed eller måske en anden politisk tænkende organisation. Du er meget politisk interesseret, og du ved, hvad der rører sig i det politiske landskab og i den offentlige debat. Du trives i en travl hverdag, hvor hver eneste dag byder på sin egen dagsorden. Du har fuldstændig styr på tingene og sørger for, at arbejdsopgaverne ikke løses i sidste øjeblik, og at samtlige frister overholdes. Samtidig skal du være fleksibel, selvstændig og god til at samarbejde.

Ansøgning

Stillingen som politisk medarbejder ønskes besat d. 17. august 2019 og ca. 3 måneder frem. Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og evt. anbefalinger sendes i en mail med emnet ”Politisk medarbejder” til Michael Aastrup Jensen på [email protected] Vi afholder løbende samtaler, så søg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Michael Aastrup Jensen på 61 62 42 25 eller [email protected]