Venstre har sat retningen mod flere arbejdspladser

Siden Venstre atter fik nøglerne til Statsministeriet i 2015, har den private sektor kastet flere end 120.000 ekstra private arbejdspladser af sig. Det er godt for alle dele af Danmark.

Den samlede beskæftigelse har aldrig været højere. Og aldrig før har så mange haft et job i den private sektor. Vi er med andre ord for alvor trådt ud af finanskrisens sorte skygge.

Siden Venstre atter fik nøglerne til Statsministeriet i 2015, har den private sektor kastet flere end 120.000 ekstra private arbejdspladser af sig. Arbejdspladser, som har skabt vækst i alle landsdele.

Alene de to første år efter sidste folketingsvalg - fra juni 2015 til juni 2017 - er over 18.000 nye private arbejdspladser blomstret op i Østjylland.

Det er jeg personligt rigtig glad for. Med et Østjylland og et Danmark i vækst sikrer vi fundamentet for vores fælles velfærd.

I Venstre er vi stolte af at have medvirket til denne positive udvikling. Med en liberaliseret planlov, afskaffelsen af PSO-afgiften og et skatte- og byrdestop har vi styrket forholdene for erhvervslivet. Samtidig gik vi til valg på, at det skal kunne betale sig at arbejde. Indførelsen af kontanthjælpsloftet, integrationsydelsen og skattelettelser til folk med små arbejdsindkomster er alle skridt i den rigtige retning.

Men ikke alle vil fortsætte i samme spor. Socialdemokratiet har været imod mange af de tiltag, som vi ved har en effekt. Hvis Socialdemokratiet vinder næste valg, risikerer vi en U-vending, og vi risikerer en politik, der mindsker arbejdsudbuddet, og som vil gøre det mindre attraktivt at arbejde. Det er livsfarligt for dansk økonomi.

Det går godt i Danmark - og vi skal videre. Videre i den retning, som regeringen med Venstre i spidsen har udstukket.