Venstre åbnede valgbutik i Randers midtby

1. maj, afholdte det lokale Folketingsmedlem fra Venstre, Michael Aastrup Jensen, og Folketingskandidat Simon Ødegaard Simonsen åbning af deres nye valgbutik i Randers midtby i den gamle MR butik. Til åbningen var mødt mange interesserede op, som kom forbi for at få en rød pølse og høre om både Simon og Michael visioner for det kommende valg

”Vi kommer til at bruge valgbutikken meget når valget kommer. For mig er det enormt vigtigt, at min base er her i Randers, hvor jeg kommer fra og stadig bor. Jeg kæmper meget for byen, og det betyder meget for mig, at jeg også kan have min base her, også i valgkampen. Det har jeg også haft i de sidste valgkampe, så det er meget naturligt at det selvfølgelig er sådan igen!” Siger tidl. Borgmester og nuværende Folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen.

De to politikere vil bl.a. være i valgbutikken hver lørdag indtil valget, hvor lokalerne vil være åbne for en snak om deres politik. De har i forvejen et fælles valgkontor oppe på Hvedevej, hvor de har kontorpladser og base for medarbejdere og frivillige.

”Det betyder meget at vi har et sted hvor vi kan mødes, inde i byen. Vi bor jo begge i byen, og har derfor også et rigtig godt samarbejde på tværs af foreningerne. Jeg håber derfor også meget, at dem der skulle have lyst vil komme ind til en kop kaffe og en snak når vi er der!” Siger kandidat til Folketinget Simon Ø. Simonsen

Mange var mødt op til åbningen af valgbutikken, for at få en rød pølse i forbindelse med åbningen, bl.a. for at melde sig under de blå faner til den kommende valgkamp. Budskaberne fra de to kandidater var da også, at en personlig og lokal stemme er vigtig, uanset hvilket parti man stemmer på. ”Mange kandidater og medlemmer af Folketinget kommer fra København, så hvis man ønsker lokal fokus og indflydelse, så er den lokale stemme afgørende”, lyder det fra begge kandidater.