Endnu en god dag i valgkampen

Så er valgkampens ottende dag overstået. Og hvilken dag! Der har været valgkamps-arrangementer fra tidlig morgen til sen aften.

Det startede med en god debat på Egå Ungdomshøjskole, hvor politikere fra hele spektret deltog. Der var rigtig mange førstegangsvælgere blandt eleverne, så derfor kom vi rundt om mange forskellige emner. Vi diskuterede blandt andet behandling af psykisk syge, folkeskolen og hvordan vi får skabt mere vækst i Danmark.

Klokken 14.30 gæstede Venstres formand, Lars Løkke Randers, Randers for at støtte mig i min valgkamp. Der var et utroligt stort presseopbud fra de fleste af landets medier, og der var  en stor interesse blandt randrusianerne for besøget. Det er selvfølgelig dejligt at få opbakningen fra formanden, og vi fik en god snak med borgerne om Venstres politik. De mange fremmødte fra Venstres Ungdom skabte en rigtig flot kulisse til besøget, og de gør virkelig en forskel i min valgkamp. Hermed en stor tak til dem. Tak!

Dagen blev afsluttet med endnu en rigtig god debat på Testrup Højskole. Der var rigtig mange fremmødte - både elever og folk fra området. Faktisk var højskolens sal helt fyldt. De fremmødte var rigtig spørgelystne og stillede mange gode og skarpe spørgsmål. Vi kom igennem alt fra frihandelsaftale mellem EU og USA til politikernes troværdighed.