Valgkampens 18. dag

Dagen startede med en uddeling af pjecer og valgaviser hos Vennelyst Bageri. Et friskbagt rundstykke og lidt politik går jo fantastisk sammen, og vi mødte netop også smil og opmuntrende ord fra bageriets morgenfriske kunder. Herefter gik turen til Randers Bibliotek, hvor repræsentanter fra alle partier stod klar til at tale politik med randrusianerne.

Selvom jeg og mine mange frivillige allerede har været nede i Randers midtby mange gange for at tale politik og uddele min valgavis, så er der stadig en stor interesse fra borgernes side for at veksle et par ord og læse mere om Venstres politik. Derfor tilbragte vi et par timer rundt omkring i midtbyen, hvor vi mødte en masse interesserede og spørgelystne randrusianere.

Dagen blev rundet af med at uddele valgaviser i Kristrup og ved Bilka i Tilst. Efterfølgende var jeg gæstebartender hos VU Skanderborg, der også har gjort et uvurderligt arbejde for mig under valgkampen. Mange tak! Derfor ville jeg selvfølgelig gerne servere lidt drikkelse til dem og mærke Venstre-gejsten hos en masse glade, unge mennesker.