Valgkampens 17. dag

Jeg sætter stor pris på P1 og værten Niels Frid, der altid har spændende og velovervejede kommentarer til kulturen. Derfor var det en sand fornøjelse, at Niels Frid valgte at tilbringe nogle timer sammen med mig denne dag. Vi startede med at besøge teatret Svalegangen i Aarhus, for at få en rundvisning og en snak med direktør Per Smedegaard om de udfordringer, han står over for. Det var yderst interessant og Per Smedegaard gav os et spændende og intimt indblik i teaterverdenen.

Herefter tog Niels Frid med ned til Sculpture by the Sea i Aarhus, hvor vi fik drøftet lidt kultur og politik på Tangkrogen. Jeg kan virkelig anbefale at aflægge udstillingen et besøg. Det er en dejlig og fri måde at se kunst på, når man kan mærke solen og se vandet imens.

ARoS var næste destination, og her mødtes jeg med Jens Joel fra Socialdemokraterne, for at diskutere kulturstøtten imellem øst og vest Danmark. Per Smedegaard var med for at stille nogle spørgsmål og give os indblik i, hvordan han oplever virkeligheden. Laura Hay, som er bestyrelsesmedlem i ARoS deltog også, og hun bidrog med mange interessante perspektiver og input.

Her forlod Niels Frid os. Han var rigtig godt selskab, og jeg nød at snakke politik og kultur med ham. Vi skriver snarest muligt på Facebook, hvornår du kan høre udsendelsen. Men indtil videre kan vi fortælle, at det i hvert fald bliver mandag mellem 14-16.

Vi sluttede dagen i Randers midtby med at dele valgaviser og pjecer ud, inden jeg var gæstebartender på Barrys sammen med Maja Panduro. Det var en rigtig sjov oplevelse, og det  var dejligt at tale politik med nogle glade og løsslupne randrusianere.