Valgkampens 16. dag

Enhver rigtig Venstremand skal selvfølgelig op at sidde i en traktor i valgkampen. Det er et must! Og det skete netop i dag, hvor jeg besøgte landbruget Alleenlund. Jeg havde sammen med Kronjyllands Landbrugsforening inviteret politikere fra hele paletten, så vi kunne diskutere landbrugspolitik. Blandt andet de meget omdiskuteret randzoner, som vi i Venstre rigtig gerne vil af med igen. Venstre kan i den grad stadig siges at være et landbrugsparti. Vi har flere gange forsøgt at få regeringen med til at fjerne nogle af de særlige EU-regler, som de danske landmænd desværre er blevet pålagt under denne regering. Men vi får et nej hver gang.

Efter et veloverstået besøg på landet, besøgte jeg blandt andet Hadsten sammen med mine frivillige. Vi delte valgaviser ud og blev både forkælet af solens varme stråler og de mange smil og opmuntrende kommentarer. Det er så fantastisk at komme rundt i Østjylland og mærke al den opbakning, der er til mig og Venstre. Tak!

Dagen sluttede af med en god debat hos 3F Randers, hvor der var fokus på arbejdsmarkedet og blandt andet social dumping, som er noget, der optager Venstre meget. Det var en god aften, og så er det jo altid dejligt at diskutere politik med randrusianerne.