Valgkampens 15. dag

Nu er vi et godt stykke over halvvejs inde i valgkampen. Jeg kan godt mærke, at der er underskud af søvn og energi, men jeg klør selvfølgelig ufortrødent på. For tanken om et blåt flertal giver jo en kampgejst, som ikke sådan forgår.

Dagen i dag startede med et besøg hos DR i Aarhus, hvor jeg deltog i en debat om kulturpolitik. De andre politikere deltog i studiet fra København, men jeg sad naturligvis i Aarhus, da jeg ikke har behov for at komme over til hovedstaden her midt i valgkampen. Jeg hører netop hjemme i Østjylland og som bosiddende i Assentoft er det her, jeg bruger min tid. Det er jo ikke bare Danmark, jeg repræsenterer i Folketinget, men også min lokale kreds - og det glemmer jeg ikke.

Resten af dagen gik med at dele valgaviser ud i Auning sammen med mine fantastiske frivillige. Jeg kan ikke nævne nok gange, hvor uvurderlig en hjælp, de er. Der var også lige tid til at returnere til DR, for igen at deltage i en anden P1-debat om fordelingen af kulturstøtten mellem hovedstaden og provinsen.