Valgkampens 12. dag

Min kreds dækker jo et stort område, og jeg sørger for at komme ud til alle de små byer, så borgerne har en chance for at møde mig og drøfte min politik. Søndagen startede derfor hos JP Brød i Dronningborg, hvor vi delte valgaviser ud og sørgede for, at der var lidt politik til morgenkaffen og bassen.

Herefter gik turen mod Havndal, hvor vi mødtes med Christian Boldsen, der sidder i byrådet i Randers Kommune. Det er altid herligt at møde de lokale sammen med Christian, der jo kender stort set alle byens borgere. Herefter aflagde vi Spentrup et besøg, for at sørge for, at de også kender til min og Venstres politik.

Denne valgkamp er jo tæt, og derfor er det altid rart med et godt råd om, hvordan man vinder tætte kampe. Derfor aflagde vi Katrine Fruelund et besøg, så hun kunne give os et par tips om, hvordan man holder fokus og sørger for, at sejren kommer i hus. Du kan se en kort video fra besøget her.

Herefter gik turen til Bilka i Tilst, for at møde nogle af de søndagshandlende. I samme ombæring kiggede DR forbi, for at høre Venstres holdning til muligheden for et E-valg via nettet. Det mener vi ikke, teknologien er moden til endnu, da der stadig er for mange huller i IT-sikkerheden.

Dagen sluttede på mit kampagnekontor, hvor jeg sammen med en stor del af kampagneteamet så Lars Løkke Rasmussen give Helle Thorning tørt på. Denne gang virkede det ikke at afbryde ham hele tiden. Endelig kom de til at tale politik, og her fremstod det tydeligt, at Venstre har en plan, mens Socialdemokraterne ikke kan finde ud af, hvad de vil – akkurat som de har gjort de sidste fire år.