Valgkampens 10. dag

Grundlovsdag er jo altid en helt speciel dag. Men i år var den endnu mere unik, da det var 100 året for kvindernes ret til at stemme. Det talte jeg blandt andet om i min grundlovstale på Hvidsten Kro, hvor både solen og en solid menneskeskare var mødt frem. Der var en rigtig god stemning, og de fremmødte var engagerede og lyttende. I min tale kom jeg også ind på, hvor glade vi skal være for at have ytringsfrihed i vores land, og at vi stadig den dag i dag skylder modstandsbevægelsen en stor tak for, at vi lever i et frit land.

Efter talen fik jeg en god snak med mange af de lokale fremmødte, og det var som altid en fornøjelse at høre nogle af deres tanker om denne vigtige og det forestående valg.

Herefter blev kursen blev sat mod Auning, som jo blot er et voldsomt stenkast fra mit hjem i Assentoft. Her delte vi min valgavis ud, og jeg fik ,sammen med mine frivillige fra VU, fornøjelsen af at drøfte både lokal og landsdækkende politik med flere borgere. Hos mange af dem var der en tydelig frustration over, at meningsmålingerne er så tætte. De ønsker sig en ny regering, hvor man for alvor tør tage fat på Danmarks problemer. Det er altid rart at mærke, at Venstre har en stor opbakning i befolkningen, og det giver os jo bare endnu mere motivation for at kæmpe videre og vinde det nærtstående folketingsvalg.