Udflytning af statslige arbejdspladser: Randers og Djursland skal tiltrække de nye østjyske statsansatte som nye borgere

Regeringen har netop præsenteret en plan for udflytning af flere hundrede statslige arbejdspladser til Østjylland. For Randers og Djursland gælder det om at profilere sig selv som en attraktiv bosætningskommune for de mange nye familier der nu kommer til Østjylland, og som alle mangler et nyt sted at bo.

”Randers og Djursland er et meget attraktivt sted at bosætte sig, hvis man skal arbejde i f.eks. Aarhus. Tilflyttere vil opleve, at man får mange flere kvadratmeter for pengene i vores område. Det er det måske ikke alle der er klar over, så derfor venter der os en stor opgave med at fortælle de mange tilflyttere til Østjylland, at Randers og Djursland er den oplagte mulighed.” – udtaler Michael Aastrup Jensen, MF (V)

Det går godt i Østjylland med væksten, og derfor har det ikke ligget i kortene, at denne del af Danmark skulle være mål for udflytning af statslige arbejdspladser. Derfor er det glædeligt, at der alligevel sker en udflytning af statslige arbejdspladser til Østjylland.

”Det er en kæmpe mulighed for Randers, Djursland og resten af Østjylland, at flere hundrede arbejdspladser rykker over Storebælt fra Storkøbenhavn. Vi skal nu ligge os i selen for at vise, at det var den helt rigtige beslutning. Jeg glæder mig til at byde mange nye familier velkommen til Randers og Djursland som bosætningssted.” – udtaler Michael Aastrup Jensen

For yderligere kommentarer

Michael Aastrup Jensen, MF (V)

Tlf. 61624225