Stram udlændingepolitik

I Danmark har vi en stram udlændingepolitik. Den skal vi holde fast i. Det betyder, at starthjælpen skal fastholdes, så Danmark ikke kommer tilbage i toppen af de lande, der er mest attraktive at søge asyl i. 

Kriminelle udlændinge skal sendes hjem, og det skal gå hurtigere. Hvis man nyder godt af at opholde sig i det danske samfund, har man bare at respektere vores love. Kan man ikke det, skal man ud; jo hurtigere, jo bedre. Vi skal have fundet en permanent løsning for et nyt udrejsecenter som gerne må ligge uden for Danmarks grænser. 

Det er på tide vi sætter krav til de mange arbejdsløse indvandrere der er i Danmark. Alt for mange har været på offentlig forsørgelse for længe. Det skal vi have gjort op med. Derfor har Venstre præsenteret et udlændingeudspil, der sætter krav til de mange, der alt for længe ikke har været en del af det danske arbejdsmarked. Samtidig skal vi have gjort op med de ghettodannelser, utryghedsskabende adfærd, social kontrol og de mange der ikke ønsker at arbejde. 

Det er afgørende, at vi får ændret statistikkerne så flere kommer i arbejde og bliver selvforsørgende.

 

Recent responses