Støt Michael

Du giver kaffe – Michael giver svar.

Nu kan du blive vært ved dit helt eget debatmøde. Hvis du inviterer familie, venner eller naboer og sætter kaffen over – så kommer Michael med holdninger og svar på aktuelle politiske emner. Emnerne er op til dig og dine gæster. Måske har I noget særligt på hjerte eller blot interesserede i at høre om seneste nyt fra Borgen. Skriv for at arrangere et møde: [email protected]

 

Få mit nyhedsbrev direkte ind i din indbakke

Vil du høre seneste nyt fra Borgen og blive opdateret om Michaels arbejde for Randers og Kronylland, så tilmeld dig Michaels nyhedsbrev.

Her finder du en kort oversigt over de vigtigste historier på hjemmesiden, links til den nyeste video med Michael samt adgang til de billeder, Michael og andre tager fra hans arbejde i Østjylland, på Christiansborg og ude i den store verden. 

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her

 

Meld dig som frivillig

Du bliver ikke valgt til Folketinget uden en stærk skare af engagerede frivillige, der hjælper til med alt det praktiske. Der skal deles brochurer ud på gader, torve og pladser. Der skal klistres plakater, som også skal hænges op, og vi skal have skabt gejst og stemning.

Har du lyst til at give en hånd med i valgkampen eller i forberedelserne inden, så er du mere end velkommen.

Bliv frivillig her!

 

Giv et bidrag 

Hårdt arbejde, masser af hjælp fra frivillige og besøg rundt i kredsen er afgørende under en valgkamp. Plakater, avisannoncer, internetreklamer og valgbrochurer er imidlertid også en del af en moderne valgkamp, og den slags koster desværre penge.

Derfor er Michael dybt taknemmelig for alle økonomiske bidrag, 15 eller 15.000 kroner – begge dele varmer rigtig meget under en valgkamp og gør det muligt at føre en effektiv kampagne.

Du kan give dit bidrag her

 

Donér over Mobilepay

Du har mulighed for at sende dit bidrag over Mobilepay - scan koden forneden med din mobilepay app