Socialdemokratiet i Randers burde bakke op om Venstres transportudspil

Da Venstre lancerede vores udspil til infrastrukturaftale i Danmark, var det med tre solide investeringer for Randers til knap halvanden milliard kroner. Det er langt mere ambitiøst for Randers end det som den socialdemokratiske regeringen har fremlagt. Derfor bliver jeg noget målløs, når man kan læse at socialdemokraterne i Randers, mener at Venstres udspil ikke er godt nok, for så er det da pudsigt, at de lokale socialdemokrater ikke har sørget for, at deres partis udspil indeholdte nogen konkrete projekter for Randers, udover den meget lille ting med udvidelse af motorvejsafkørsler.

Hvis socialdemokratiet i Randers virkelig kæmper så hårdt for de tre spor, hvorfor var der så kun tilslutningsanlæg ved afkørslerne med i regeringens udspil. Jeg undrer mig i hvert fald over den pludselige trang til at kritiserer andres udspil, for at mangle noget, når det socialdemokratiet selv har fremlagt ikke på nogen måder tilgodeser Randers. Til gengæld kan man heldigvis se i Venstres udspil, at vi godt ved, hvor Randers ligger.  Vi foreslår nemlig en udvidelse af E45 fra Aarhus N og til Randers. En medfinansiering af klimabroen, der gør etableringen af en tredje forbindelse over Randers fjorde realistiske indenfor en kortere årrække. Vi foreslår at der allerede i år igangsættes projekter til begrænsning af støj fra motorvejen rundt om Randers.

Derfor håber jeg også at Socialdemokratiet i Randers bakker helhjertet op om Venstres transportudspil. I forhandlingen er det afgørende at vi gør alt for at sikre tre spor til Randers, så håber på anderledes støtte fra det regeringsbærende part, så vi kan få realiseret nogen af de relevante og nødvendige projekter i Randers. Så vi ikke ser en gentagelse igen fra 2019, da vi fremlagde en fuld finansieret infrastrukturaftale for Danmark, med en udvidelse af E45 hele vejen til Randers. En plan som Socialdemokratiet selv kastede i skraldespanden, da de kom til magten.

Recent responses