Socialdemokraterne har ikke kæmpet for Randers’ arbejdspladser

PRESSEMEDDELELSE SKAT har i dag fremlagt sin plan for den fremtidige placering af landets skattecentre. Planen indebærer, at skattecenteret i Randers skal lukkes, og de mange arbejdspladser flyttes ud af byen.

- Det er en meget sort dag for Randers og for de mange gode medarbejdere som regeringen med et slag flytter ud af byen, udtaler Michael Aastrup Jensen, der er Venstres Folketingsmedlem i Randers.

Michael Aastrup Jensen ærgrer sig over, at socialdemokraterne i Randers ikke har kæmpet mere for at bevare skattecenteret.

- Socialdemokraterne har sovet i timen. De burde have banket i bordet over for deres partifæller i regeringen og kæmpet for vores arbejdspladser. Nu taber vi i stedet de mange jobs til andre byer.

Michael Aastrup Jensen stiller sig uforstående over for beslutningen om at flytte SKAT’s arbejdspladser fra Randers.

- Det her er centralisering af værste skuffe. Man suger arbejdspladser ud af landets sjettestørste by og forringer servicen for borgere og virksomheder uden for de allerstørste byer.

Det undrer Michael Aastrup Jensen, at SKAT har valgt at lukke centeret i Randers. Centeret er placeret fornuftigt mellem Aarhus og Aalborg. Samtidig rummer centeret flere meget stærke faglige miljøer med dygtige medarbejdere inden for en række områder.

- Det virker ikke særlig gennemtænkt, at man vælger at lukke centeret i Danmarks sjettestørste by og sprede en masse dygtige medarbejdere ud over de andre afdelinger, frem for at holde dem samlet her i Randers.

Yderligere information
Michael Aastrup Jensen, MF (V), valgt i Randers
Mobiltelefon 6162 4225