Skatteministeren på besøg i Randers

Mandag eftermiddag var skatteminister Karsten Lauritzen (V) på besøg i Randers.Besøget var sat i stand af Venstres lokale folketingsmedlem, Michael Aastrup Jensen, der havde inviteret skatteministeren til byen til en drøftelse af balancen mellem Øst- og Vestdanmark sammen med en gruppe af lokale erhvervsledere på Randers Produktionshøjskole.

Det er rigtigt vigtigt, at vi får et Danmark i bedre balance, der ikke bare er centreret omkring København. Således vil regeringen fortsætte den gode udvikling, særligt i forbindelse udflytningen af statslige arbejdspladser. Derfor er det også rigtigt dejligt, at skatteministeren er kommet her til byen i dag”, udtaler Michael Aastrup Jensen (V).

Det lokale folketingsmedlem påpegede overfor ministeren vigtigheden af, at Randers, landets sjettestørste by, ikke overses i næste runde af udflytningen:

Vi kan allerede nu konstatere, at første runde af udflytningen af statslige arbejdspladser er en bragende succes. Derfor vil jeg fortsat kæmpe målrettet for, at vi også får nogle af disse her i Randers i udflytningens anden runde”.

Udover mødet med de lokale erhvervsledere, var skatteministeren ligeledes på rundvisning på produktionshøjskolen, hvor også Randers’ borgmester Claus Omann Jensen deltog. Her blev der fremvist innovativt og kreativt arbejde af skolens elever, der blandt andet arbejder på en 3D-version af Randers FCs hestemaskot, nye kontorlandskaber til virksomheder og en drone, som eleverne selv har været med til at bygge.

Afslutningsvist var skatteministeren ligeledes sat stævne i et møde med ledere fra Randers Produktionshøjskole og Produktionsskoleforeningen:

”Vi har i længere tid ønsket os et møde med skatteministeren omkring nogle uklarheder på vores område i forhold til moms og andet. Derfor var det også dejligt med en dialog med ministeren her i Randers, så vi kunne få lidt klarhed, ligesom vi fik lejlighed til at vise det store arbejde frem, som vi laver for de unge mennesker her på stedet”, fortæller EGU-ansvarlig på Randers Produktionshøjskole, Jan Buus Larsen.