Sagt om Michael

Katrine Fruelund, OL-guldvinder:

“Jeg har kendt Michael i mange år, og ved hvor meget kan kæmper for os ovre på Christiansborg. Det håber jeg meget, han kan fortsætte med, for det betyder rigtig meget for os børnefamilier bosat i Østjylland, at vi har et lokalt bosiddende folketingsmedlem.”

 

Bertel Haarder, MF og tidligere Indenrigs- og sundhedsminister:

"Som formand for Folketingets Udenrigsudvalg har jeg ofte haft brug for at søge råd og vejledning hos Michael, dels for at blive oplyst og dels for at vi trækker på samme hammel. Han har imponeret mig med sin enorme viden og sin hurtige reaktion, når jeg har sendt ham en mail eller SMS. Han er myreflittig, også i medierne, hvad vi alle dagligt er vidne til!"

 

Kristian Jensen, tidligere Finansminister:

”Michael arbejder vedholdende og seriøst for sit lokalområde, og netop derfor bliver der også lyttet til ham fra både politiske med- og modspillere. Han forstår om nogen at samle opbakning til østjyske mærkesager.”

 

Jan E. Jørgensen, MF og kultur- og medieordfører for Venstre:

Udtalelse fra bogen "En ægte liberal": "Michael gør det super godt. Han er som udenrigsordfører nok det meste berejste medlem af Venstres gruppe, og selvom han er næstformand i både Europarådet og Det Udenrigspolitiske Nævn får hans vælgere ikke meget af vide om det, da han godt ved, at det ikke sælger billetter. Til gengæld kan man være sikker på, at der ikke er noget, der handler om Randers, som han ikke forsøger at påvirke eller har en mening om. Det er vi i København alt for dårlige til". 

 

Per Hastrup, formand for Dansk Industri i Randers-Norddjurs og direktør i Prodan A/S

"Michael har altid vist samarbejdsvillighed, både med byrådet, de andre lokale folketingsmedlemmer - men også os erhvervsdrivende og almene borgere. Han er utrolig dygtig til at inddrage alle parter, når der skal kæmpes for en bestemt sag, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det er vigtigt for Randers’ udvikling, at vi har lokale folketingsmedlemmer som kæmper for os".

 

Christian G. Jensen, Formand for Kronjyllands Landboforening:

"Det er vigtigt med en lokal politiker som både kæmper for, og forstår, hvilke behov vi har i landbruget. Michael Aastrup har været med til at gennemføre en landbrugspakke som betyder, at landbruget har fået mere frie rammer samtidig med at der bliver passet godt på både natur og drikkevand. Det er et resultat som vi kan bruge til noget, så derfor anbefaler jeg at stemme på Michael.


Claus Berggren, Viceborgmester i Randers Kommune:

"Jeg kender Michael som en hårdtarbejdende politiker, hvis hjerte banker for Randers. Michael er god til at forfølge enkeltsager, så østjyderne får en bedre hverdag. Samtidig er han meget strategisk i sin tilgang til de politiske vinde og er altid fremadrettet i sin ageren. En stemme på Michael, er en stemme på en politiker, der vil Randers det bedste. Jeg stemmer på Michael."

 

Louise Høeg, medlem af regionsrådet for Venstre i Region Midtjylland:

"I over 20 år har jeg samarbejdet med Michael, og jeg er stadig dybt imponeret over hans arbejdsomhed, ildhu og evne til at skabe resultater. Michael er en værdikriger, der kæmper for mere frihed til både den enkelte borger og til erhvervslivet, og som samtidig i mange år har arbejdet intenst i den internationale arena, for den frie verden. Derfor stemmer jeg på Michael til næste valg". 

 

Preben Bang Henriksen, MF og retsordfører for Venstre:

"Michael er suverænt folketingets mest energiske og mest vidende udenrigsordfører. Samtidig har han en - for os andre - irriterende og vedholdende tendens til altid at fremhæve Østjyllands særlige udfordringer".

 

Ellen Trane Nørby, MF og tidligere Sundhedsminister:

"Jeg har et tæt samarbejde med Michael i det politiske arbejde i Folketinget. Michael er arbejdsom og arbejder fra tidlig morgen til sen aften for at varetage østjyske interesser. Han er ikke bange for at sætte en dagsorden, som netop er en forudsætning for at få indflydelse"

 

Karsten Lauritzen, tidligere Skatteminister:

”Det er vigtigt med landspolitikere som kæmper for lokale interesser. Michael er en politiker, der aldrig glemmer sit lokalområde og sine vælgere. Uden Michael og hans saglige lobbyarbejde var det næppe blevet besluttet at genåbne Skattecentret i Randers. Han er bundsolid og skaber resultater.”

 

Jørgen Winther, tidligere Regionsrådsmedlem:

"Jeg har tidligere selv haft fornøjelsen af at kæmpe for både Randers og Østjyllands interesser på Christiansborg, og jeg kan genkende den samme arbejdsiver- og glæde i Michael. Vi skal styrke kernevelfærden, således at vi har et sundhedsvæsen i verdensklasse, samt kvalitet, tryghed og nærvær i ældreplejen. Det kræver beslutsomhed og viljen til at prioritere, og det er jeg sikker på at Michael har”.

 

Uffe Færch, Fhv. Direktør for Erhverv Randers:

”Jeg er glad for at Michael kæmper for at få gjort noget ved Østbroen. Erhvervslivet har brug for at der bliver skabt en god infrastruktur i lokalområdet, for det kan skabe vækst og nye lokale arbejdspladser. Og det ved jeg, at Michael prioriterer højt”