Sagt om Michael


Katrine Fruelund, OL-guldvinder: “Jeg har kendt Michael i mange år, og ved hvor meget kan kæmper for os ovre på Christiansborg. Det håber jeg meget, han kan fortsætte med, for det betyder rigtig meget for os børnefamilier bosat i Østjylland, at vi har et lokalt bosiddende folketingsmedlem.”

Kristian Jensen, Næstformand for Venstre og Finansminister: ”Michael arbejder vedholdende og seriøst for sit lokalområde, og netop derfor bliver der også lyttet til ham fra både politiske med- og modspillere. Han forstår om nogen at samle opbakning til østjyske mærkesager.”

Christian Brøns, borgmesterkandidat: ”Det er helt afgørende for Randers, at vi har et lokalt folketingsmedlem der kan få tingene til at ske og som kan sørge for at Randers kommer med, når der bliver forhandlet på Christiansborg. En personlig stemme på Michael er med til at sikre, at Randers også i fremtiden er repræsenteret ved forhandlingsbordet på Christiansborg.”

Karsten Lauritzen, Skatteminister: ”Det er vigtigt med landspolitikere som kæmper for lokale interesser. Michael er en politiker, der aldrig glemmer sit lokalområde og sine vælgere. Uden Michael og hans saglige lobbyarbejde var det næppe blevet besluttet at genåbne Skattecentret i Randers. Han er bundsolid og skaber resultater.”

Jørgen Winther, Regionsrådsmedlem: "Jeg har tidligere selv haft fornøjelsen af at kæmpe for både Randers og Østjyllands interesser på Christiansborg, og jeg kan genkende den samme arbejdsiver- og glæde i Michael. Vi skal styrke kernevelfærden, således at vi har et sundhedsvæsen i verdensklasse, samt kvalitet, tryghed og nærvær i ældreplejen. Det kræver beslutsomhed og viljen til at prioritere, og det er jeg sikker på at Michael har”  

Uffe Færch, Forh. Direktør for Erhverv Randers: ”Jeg er glad for at Michael kæmper for at få gjort noget ved Østbroen. Erhvervslivet har brug for at der bliver skabt en god infrastruktur i lokalområdet, for det kan skabe vækst og nye lokale arbejdspladser. Og det ved jeg, at Michael prioriterer højt” 

Ellen Trane Nørby, Sundhedsminister: "Jeg har et tæt samarbejde med Michael i det politiske arbejde i Folketinget. Michael er arbejdsom og arbejder fra tidlig morgen til sen aften for at varetage østjyske interesser. Han er ikke bange for at sætte en dagsorden, som netop er en forudsætning for at få indflydelse"