Sagt om MichaelKatrine Fruelund, OL-guldvinder: “Michael har altid kæmpet for Randers og Østjylland på Christiansborg. Han bekymrer sig om de lokale problemstillinger og vil det bedste for et bedre Randers.”

Kristian Jensen, Næstformand for Venstre og Finansminister: ”Michael er stærkt forankret i sit lokalområde, og det mærker man altid i hans politiske arbejde.”

Inger Støjberg, Udlændinge og Integrationsminister: "Michael nyder stor respekt og anerkendelse for sit mangeårige virke på Christiansborg og er kendt for, at de sætte de østjyske mærkesager på den politiske dagsorden"

Jørgen Winther, Regionsrådsmedlem: "Jeg har tidligere selv haft fornøjelsen af at kæmpe for både Randers og Østjyllands interesser på Christiansborg, og jeg kan genkende den samme arbejdsiver- og glæde i Michael. Vi skal styrke kernevelfærden, således at vi har et sundhedsvæsen i verdensklasse, samt kvalitet, tryghed og nærvær i ældreplejen. Det kræver beslutsomhed og viljen til at prioritere, og det er jeg sikker på at Michael har”  

Britta Andersen, Museumsdirektør Gammel Estrup: “Vi oplever ofte, at mange politikere på Christiansborg glemme de skønne kulturelle oplevelser, der findes i Østjylland. Derfor glæder det mig også, at Michael kæmper for at lave om på denne skævvridning”

Uffe Færch, Forh. Direktør for Erhverv Randers: ”Jeg er glad for at Michael kæmper for at få gjort noget ved Østbroen. Erhvervslivet har brug for at der bliver skabt en god infrastruktur i lokalområdet, for det kan skabe vækst og nye lokale arbejdspladser. Og det ved jeg, at Michael prioriterer højt” 

Ellen Trane Nørby, Sundhedsminister: "Jeg har et tæt samarbejde med Michael i det politiske arbejde i Folketinget. Michael er arbejdsom og arbejder fra tidlig morgen til sen aften for at varetage østjyske interesser. Han er ikke bange for at sætte en dagsorden, som netop er en forudsætning for at få indflydelse"

Tilmeld nyhedsbrev