Regeringen styrker Danmarks politi!

Som folkevalgt er den fornemmeste opgave at skabe tryghed for danskerne. Tryghed skal man kunne mærke helt tæt på, uanset hvor i landet man bor. Det er noget jeg arbejder hårdt for hver dag. Derfor glæder det mig meget, at regeringen har præsenteret et nyt udspil der styrker det lokale og nære politi.

Med en bred vifte af initiativer sikrer vi, at politiet bliver lokalt, nærværende og synligt for borgere i byerne og på landet. Regeringen lægger op til, at den lokale politistyrke øges med 150 betjente i hele landet. Derudover skal alle politikredse kunne stille en mobil politistation op, så politiet bliver mere tilgængelige. Dermed skal politiet kunne rykke hurtigere ud til et gerningssted.

                                                                                             

Jeg glæder mig over de mange initiativer regeringen har lagt frem, for vi har brug for en styrket politistyrke både i landdistrikterne og i byen. Som folkevalgt og tidligere borgmester ved jeg hvor vigtig et nært og lokalt politi er for menneskers tryghedsfølelse.

 

Regeringen har fremlagt et helt konkret og gennemtænkt udspil til danskerne der klart viser hvor og hvordan der skal prioriteres. Socialdemokratiet har ofte kritiseret regeringen for ikke at prioritere den nære velfærd. Det bekymrer mig, at Socialdemokratiet desværre ikke kan se deres eget hykleri. For mens Mette Frederiksen var justitsminister forsvandt der mange landbetjente, også her i Østjylland. Det klinger ganske enkelt meget hult, når Mette Frederiksen pludselig er interesseret i landbetjente, når der forsvandt landbetjente under hendes vagt. Det eneste der er lagt frem er, at der skal være 10 nye politistationer på hver side af Storebælt, men hvor skal de ligge? Hvor mange betjente taler vi om? Og hvordan skal det finansieres? Regeringen vil den nære velfærd, Socialdemokratiet ved ikke hvad de selv vil.