Politisk møde foreviget som maleri af lokal kunstner

Michael Aastrup Jensen, MF (V), har netop modtaget det maleri, som den lokale kunstner Hanne Koch malede i forbindelse med det yderst velbesøgte ”Kronjysk Kaffebord”, der blev afholdt i slutningen af august i Michael Aastrup Jensens have.

Hanne Koch forevigede arrangement på et maleri, men der var samtidig mulighed for at andre kunne give et penselstrøg med. Det benyttede integrationsminister Inger Støjberg sig af og malede derfor et stort orange V på maleriet.

”Jeg synes det er rigtig sjovt, at vi har kunne få foreviget vores arrangement gennem dette maleri. Hanne Koch er en enormt dygtig maler og kunstner, og så er hun ikke mindst lokal. Det betyder meget for mig, at vi støtter op om lokale kunstnere og bakker op om de ildsjæle vi har her i byen. Jeg har endnu ikke besluttet mig for, om billedet skal op på Christiansborg, eller i vores valgkontor, men op det skal det!” - udtaler Michael Aastrup Jensen, MF (V)

Der var over 200 gæster i det lokale folketingsmedlemshave have i Assentoft tilbage i august. Udover de politiske talere fra hovedgæsten Inger Støjberg, samt Simon Ø. Simonsen og værten selv, så tiltrak Hanne Kochs arbejde med maleriet stor opmærksomhed.

”Jeg synes det var enormt sjovt, at blive hyret til det her arrangement. For mig er det meget vigtigt at lave kunst alle kan blive betaget af, og føle sig inkluderet i. Der var det her arrangement en rigtig god mulighed, for ud over at Inger Støjberg malede, så gjorde familien fra nabovejen det jo også. På den måde kan kunst binde os sammen, og det er jeg stolt af at kunne bidrage til. Det var et rigtig hyggeligt arrangement, og jeg har da indtrykket af, at gæsterne også synes det var sjovt at komme op og male sammen med mig” udtaler Hanne Koch.