POLITISK KONSULENT TIL VENSTRES UDENRIGSORDFØRER

Kunne du tænke dig at arbejde i Folketinget? Drømmer du om at arbejde i spændingsfeltet mellem politik og kommunikation? Så har du chancen for at blive politisk konsulent, for Venstres udenrigsordfører Michael Aastrup Jensen. Du vil have til hovedopgave, at få den travle hverdag til at fungere for Michael, samt bidrage til sparring på både udenrigspolitik og national politik – bl.a. med fokus på Østjylland.

Om stillingen

Vi søger en politisk konsulent, der kan bistå Michael Aastrup Jensen (Udenrigsordfører) i det daglige politiske arbejde. Du skal være med til at sikre, at Michael bliver klædt godt på til debatter i og uden for folketingssalen. Du skal arbejde for, at Michael bliver profileret i offentligheden – både lokalt og nationalt. Du skal være klar til at arbejde i et hektisk men inspirerende miljø, hvor strategisk kommunikation og formidling af politiske budskaber er i fokus. Konkret vil du skulle varetage opgaver i forbindelse med lovgivningsprocessen, politik- og idéudvikling, taleskrivning, udarbejdelse af notater og baggrundsmateriale, udvikling af mediehistorier, forberedelse af debatter og meget mere.

 

Stillingen er fuldtid og arbejdsstedet Christiansborg.

 

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse. Erfaring fra og/eller med politik er et plus. Det kan være, at du allerede har erfaring fra Christiansborg, en interesseorganisation, en virksomhed eller måske en anden politisk tænkende organisation. Du er meget politisk interesseret, og du ved, hvad der rører sig i det politiske landskab og i den offentlige debat. Du trives i en travl hverdag, hvor hver eneste dag byder på sin egen dagsorden. Du har fuldstændig styr på tingene og sørger for, at arbejdsopgaverne ikke løses i sidste øjeblik, og at samtlige frister overholdes. Samtidig skal du være fleksibel, selvstændig og god til at samarbejde.

 

Ansøgning

Stillingen som politisk konsulent ønskes besat fra d. 1. juni. Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og evt. anbefalinger sendes i en mail med emnet ”Politisk konsulent” til Michael Aastrup Jensen på [email protected] Vi afholder løbende samtaler, så søg gerne hurtigst muligt - dog senest 31. marts. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Michael Aastrup Jensen på 61 62 42 25 eller [email protected]