POLITISK KONSULENT FOR VENSTRES UDENRIGSORD-FØRER PÅ CHRISTIANSBORG

Kunne du tænke dig at arbejde i Folketinget? Drømmer du om at arbejde i spændingsfeltet mellem politik og kommunikation? Så har du chancen for at blive politisk konsulent, for Venstres udenrigsordfører Michael Aastrup Jensen. Du vil have til hovedopgave, at få den travle hverdag til at fungere for Michael, samt bidrage til sparring på både udenrigspolitik og national politik – bl.a. med særligt fokus på Østjylland.

OM STILLINGEN:

Vi søger en politisk konsulent, der kan bistå Michael Aastrup Jensen (Udenrigsordfører) i det daglige politiske arbejde. Du skal være med til at sikre, at Michael bliver klædt godt på til debatter i og uden for folketingssalen. Som konsulent for Michael bliver du krumtappen i det politiske arbejde, på et politisk meget profileret område. Du skal arbejde for, at Michael fastholder sin synlighed i offentligheden – både lokalt og nationalt. Frem mod næste Folketingsvalg skal du dermed fortsætte arbejdet med profileringen af Michael.

Du skal være klar til at arbejde i et hektisk men inspirerende miljø, hvor strategisk kommunikation og formidling af politiske budskaber er i fokus. Konkret vil du skulle varetage opgaver i forbindelse med politik- og idéudvikling, taleskrivning, udarbejdelse af notater og baggrundsmateriale, udvikling af mediehistorier, forberedelse af debatter og kontakt til Michaels bagland i Østjylland. Du får også det daglige ledelsesansvar for en praktikant – som sammen med dig får hverdagen til at glide.

Vi er ikke lønførende, men din arbejdsdag er til gengæld alt andet end kedelig. Vi garanterer at du får en omskiftelig hverdag, med mange bolde i luften og i et stærkt arbejdsfællesskab.

Stillingen er fuldtid og arbejdsstedet Christiansborg.

OM DIG:

Du har en relevant akademisk uddannelse. Erfaring fra og/eller med politik er et plus. Det kan være, at du allerede har erfaring fra Christiansborg, en interesseorganisation, en virksomhed eller måske en anden politisk tænkende organisation.

  • Du er meget politisk interesseret, og du ved, hvad der rører sig i det politiske landskab og i den offentlige debat.
  • Du trives i en travl hverdag, hvor hver eneste dag byder på sin egen dagsorden. Du har fuldstændig styr på tingene og sørger for, at arbejdsopgaverne ikke løses i sidste øjeblik, og at samtlige frister overholdes.

Samtidig skal du være fleksibel, selvstændig og god til at samarbejde.

ANSØGNING:  

Stillingen som politisk konsulent ønskes besat fra d. 1. april 2022 eller snarest muligt derefter.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og evt. anbefalinger sendes i en mail med emnet ”Politisk konsulent” til Michael Aastrup Jensen på [email protected].

Vi afholder løbende samtaler, så søg gerne hurtigst muligt, dog senest 24. marts. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Michael Aastrup Jensen på 61 62 42 25 eller [email protected]

 

Recent responses