Nyheder

Pressemeddelelse: E45 til Randers udvides ikke med det nuværende flertal

Venstre i Randers er chokeret over, at den Socialdemokratiske regering og det røde flertal slet ikke ønsker at prioritere en udvidelse af E45 fra Aarhus N til Randers. For Venstre er det stadigvæk en klar politisk prioritet at udvide E45, hvilket også var indskrevet i det udspil, partiet, præsenterede forud for forhandlingerne. Vi har kæmpet som hårdt som vi kunne, men er langt fra tilfredse med aftalen, siger Venstres lokale folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen, og fortsætter:

 • Pressemeddelelse: E45 til Randers udvides ikke med det nuværende flertal

  Venstre i Randers er chokeret over, at den Socialdemokratiske regering og det røde flertal slet ikke ønsker at prioritere en udvidelse af E45 fra Aarhus N til Randers. For Venstre er det stadigvæk en klar politisk prioritet at udvide E45, hvilket også var indskrevet i det udspil, partiet, præsenterede forud for forhandlingerne. Vi har kæmpet som hårdt som vi kunne, men er langt fra tilfredse med aftalen, siger Venstres lokale folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen, og fortsætter:

 • Pressemeddelelse: Venstre vil have ministeren på banen i sag om nedlukning af hjorteavl i Danmark

  En ny bekendtgørelse omkring registrering og identifikation af hjorte kan betyde nedlukning af hjorteavlen i Danmark. Sådan lyder det fra Venstre, der vil have ministeren på banen for at opklare om Danmark overimplementere en EU forordning, der kan betyde at hjorteavl i Danmark kan være fortid fra 1 januar 2021.

 • En samlet landbrugsaftale må ikke koste arbejdspladser

  Regeringens udspil til landbrugsaftale vil fjerne grundlaget for mellem 6.000 og 7.000 arbejdspladser i dansk landbrug. Tallene som Landbrug & Fødevarer har regnet igennem, fortæller også at knap 600 landbrug må dreje nøglen, hvis regeringen får held til at ændre reglerne for tildeling af EU's landbrugsstøtte. Det er med andre ord en dyb alvorlig situation som regeringen vil sætte dansk landbrug i. 

 • Vi har brug for alles hjælp i forhandlingerne om E45

  Forhandlingerne om infrastrukturen i Danmark er i fuld gang, og det er nu vi tværpolitisk i Randers skal bakke helhjertet op om en udvidelse af E45 hele vejen til Randers, hvis det skal med i den kommende infrastrukturaftale.

 • Regeringens udspil bringer ikke flere uddannelser til Randers

  Jeg kan forstå at Malte Larsen fra Socialdemokratiet i Amtsavisen d.7 juni mener min kritik af regeringens store udflytningsplan er hul. Men jeg må først og fremmeste konstatere at der hverken er nye eller flere uddannelser til Randers i regeringens udspil.

 • Pressemeddelelse: Venstres lokale folketingsmedlem ”Vi kæmper for danskernes frihed”

  Hvidsten Kro dannede lørdag formiddag rammerne om Venstre traditionsrige og velbesøgte grundlovsmøde. I sin tale kom Venstres lokale folketingsmedlem, Michael Aastrup Jensen, ind på at friheden i Danmark er under pres fra bl.a. Kina. Ytringsfriheden, demokratiet og individets frihed er ifølge ham under angreb ude i verden, og vi har som liberalt demokrati en pligt til at værne om friheden både i Danmark og i verden.

 • Nu sænker miljøministeren jerntæppet over Fussingø.

  Lovforslaget der skal gøre Naturnationalpark Fussingø til en realitet er stemt igennem. Kun Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige stemte imod. Det er ærgerligt. Ikke mindst fordi loven nu åbner op for at dyrene der skal udsættes kan undvære det normale tilsyn.

 • Pressemeddelelse: Randers står over for nedlukning af uddannelser i regeringens udspil

  Regeringen glemmer igen Randers i et af deres store udspil, lyder det fra Venstres lokale folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen. Han roser regeringen for at ville udflytte flere studiepladser og kalder det klassisk Venstre politik, men er forbløffet over at regeringen igen forbigår Randers i et af deres store udspil for Danmark. Han advarer samtidig om at finansieringen af udspillet kan få store konsekvenser for udbuddet af engelsksprogede uddannelser i Randers.

 • Pressemeddelelse: ”Venstre vil noget helt andet og mere offensivt for Randers end Socialdemokratiet”.

  Sådan lyder det fra Venstres lokale folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen på dagen, hvor Venstre, som det første parti efter regeringen, fremlægger et fuldfinansieret udspil til infrastrukturaftale. Han har de sidste måneder taget initiativ til en række møder på tværs af partierne og arbejdet målrettet for at Randers også skulle tilgodeses i en infrastrukturaftale:

  ”Som alle nu kan se i Venstres udspil vil vi noget helt andet og mere offensivt for Randers end Socialdemokratiet og med vores udspil er det sat i sten, at Venstre går til forhandlingerne med ønsket om tre spor til Randers. Det er altså ikke Venstre som borgmesteren skal forsøge at overbevise, men sin partifæller i Socialdemokratiet. Den opgave forventer jeg han løfter og så har jeg en klar forventning om at borgmesteren tager imod de velvillige toner fra Venstre og hanker op i sin egen regering ift. at tilgodese Randers.” – Michael Aastrup Jensen.

   

   

 • Strammere krav og danske værdier skal være bærende i tildeling af dansk statsborgerskab

  Det danske statsborgerskab er noget helt særligt og et kæmpe privilegium. For mig har det gennem flere år været en klar ambition at få strammet kravene for tildeling af statsborgerskabet. Med aftalen sikrer vi bl.a., at kriminelle udlændinge fremover ikke kan søge om dansk statsborgerskab. Vi strammer også skruen for dem, der har begået socialt bedrageri. Fremover vil der være langt mere fokus på danske værdier bl.a. med en indfødsretsprøve, som vil rumme spørgsmål om grundlæggende, danske værdier som ligestilling og ytringsfrihed. Det er basale og fair krav at stille til danske statsborgere.