Michael Aastrup Jensen udsat for groft og systematisk hærværk

Ukendte gerningsmænd har i løbet af natten skåret en række af Venstre-politikerens bannere i stykker. Ind til videre er mere end 12 bannere blevet ødelagt af hærværk. Der er tale om hærværk som er udført på den samme måde på bannerne der er placeret vidt forskellige steder.

”Det er ikke rart at tænke på at der har siddet en hærværksmand og planlagt det her. Det er jo ikke tilfældigt når det er udført på den samme måde og over store afstande. Der har ganske enkelt siddet en person og bevidst ville skade mig. Det er meget ubehageligt og ikke noget jeg har oplevet før” – udtaler Michael Aastrup Jensen, MF (V)

Det første tilfælde af hærværk på folketingspolitikerens bannere blev opdaget i Bjergby sent i går aftes og senere er der kommet fem nye tilfælde til spredt rundt i Kronjylland. Der er tale om systematisk og planlagt hærværk, da det er udført på den samme måde alle steder. 

”Det er absolut ikke drengestreger. Der har gået en person, eller flere, rundt med en kniv og systematisk skåret mine bannere i stykket og kun del af banneret, hvor jeg er afbilledet. Det er uhyggeligt og afstumpet. Desværre er der er ingen tvivl om, at det er politisk motiveret hærværk. Det er ellers ikke noget vi kender til på vores breddegrader. Det er simpelthen udansk at begå hærværk mod dem man uenige med. Det kan ikke være meningen, at man som politiker skal være bange for at ens bannere eller andre ejendele bliver ødelagt, fordi der er nogle som er uenige i ens synspunkter. Den udvikling skal ganske enkelt bremses”. – udtaler Michael Aastrup Jensen, MF (V)

Det er kun Michael Aastrups Jensen bannere som er blevet ødelagt. De andre bannere fra andre partier og kandidater står urørt.

”Selvom det er ubehageligt at der er nogen som går efter lige præcis min person, så fortsætter jeg ufortrødent min kampagne for Østjylland og mine lokale mærkesager. Det er virkeligt træls, at skulle bruge penge på nye bannere, men det gør mig ganske enkelt rasende, at vores mange frivilliges arbejde er spildt, fordi der er nogen som ikke kan finde ud af at overholde demokratiets spilleregler” – udtaler Michael Aastrup Jensen, MF (V)

Hærværket mod Michael Aastrup Jensens bannere vil blive anmeldt til Østjyllands Politi, når der er overblik over det fulde omfang

For yderligere kommentarer

Michael Aastrup Jensen, MF (V), tlf. 61624225