Michael Aastrup Jensen Jubler: Tre spor på E45

E45 bliver udvidet hele vejen fra Vejle til Randers og der afsættes et milliardbeløb til støjbekæmpelse

Regeringen har netop præsenteret sin store infrastrukturplan, hvor der afsættes 112 mia. kr. til infrastruktur.

”Jeg var en af de meget få landspolitikere der i sidste valgkamp talte om udvidelse af E45, jeg er derfor glad for at det nu er ved at blive til virkelighed. Motorvejen er allerede blevet udvidet omkring Skanderborg i denne valgperiode, nu igangsættes udvidelsen af strækningen omkring Aarhus, samt mellem Vejle og Skanderborg, når det er afsluttet bliver det sidste stykke til Randers udvidet. Det er kanon gode nyheder for os i Østjylland og jeg er ovenud lykkelig for, at det er lykkedes at få udvidelsen hele vejen mellem Vejle og Randers med. Det er noget jeg har kæmpet benhårdt for, så det er en rigtig god dag for køramte østjyder”.  – udtaler Michael Aastrup Jensen, MF (V)

Udvidelsen af E45 er blot en blandt mange positive nyhed for Østjylland. Den stærkt trafikerede vej fra Aarhus til Viborg udvides og der afsættes et milliardbeløb til støjbekæmpelse. Endelig sker der en udvidelse på dele af motortrafikvejen til Tirstrup Lufthavn.

”Der er rigtig mange områder langs motorvejen som lider under store støjgener fra E45. Det bliver der nu mulighed for at gøre noget ved med den milliard-store pulje der afsættes til støjbekæmpelse. Jeg er virkelig glad for at det er lykkedes, at få sat det her spørgsmål på dagsordenen, således at beboerne omkring E45 igen kan få ørenlyd”. – udtaler Michael Aastrup Jensen, MF (V)

For yderligere kommentarer

Michael Aastrup Jensen, MF (V) Tlf. 61 62 42 25.