Michael Aastrup Jensen er først på gaden i Randers

I dette øjeblik er frivillige fra Venstres Ungdom ude på Rådhustorvet i Randers med Michael Aastrup Jensens brochurer og budskabet om nødvendigheden af et nyt borgerligt flertal på Christiansborg. Samtidig er de første plakater allerede på vej op i lygtepælene ude på indfaldsvejene til Randers.

 

 

Sammen med Venstres Ungdom vil Michael Aastrup Jensen stå på Rådhustorvet i Randers og tage en snak med østjyderne, om hvad de vigtigste emner i valgkampen er, og om hvordan han vil fortsætte kampen for Randers og Østjylland.

- Det her bliver absolut et af de vigtigste folketingsvalg i mange, mange år, udtaler Michael Aastrup Jensen og han ser frem til tre ugers non-stop valgkampagne i Østjylland.

”Jeg har fået en kæmpe opbakning. Frivillige med gejsten og viljen til at kæmpe er det, der skaber en god kampagne – uden dem bliver du ikke valgt!

- Det her er min eksamen som politiker. Jeg følger mig rigtig godt forberedt, og glæder mig utrolig meget til at skulle møde vælgerne ude på gaden og til de mange debatter, vi skal have de næste tre uger,”

Jeg har i mit virke på Christiansborg altid arbejdet hårdt for østjyske interesser. Det er afgørende at Østjylland har et folketingsmedlem, der bor i området, så østjyske interesser altid kan blive hørt og taget alvorligt på Christiansborg. Netop derfor starter jeg min valgkamp i Randers, hvor jeg kan tale med randrusianerne om de bekymringer og udfordringer, de møder”, siger Michael Aastrup Jensen.

Michael Aastrup Jensen går til valg under sloganet, ”Østjyden på borgen”, da Michael slår på, at han er en af de folketingsmedlemmer som er blevet boende med sin familie i Østjylland og ikke er flyttet til København som flere af hans kollegaer fra storkredsen er det.

Michael Aastrup Jensens mærkesager er at styrke den østjyske infrastruktur, gøre det lettere at drive virksomhed i Østjylland, så der skabes flere østjyske arbejdspladser, og så skal regeringens lempelser på udlændingepolitikken rulles tilbage, så vi får et Danmark for dem der kan og vil.

 

For yderligere information:

Pressesekretær Steen Jensen

Telefon 22 61 13 56

 

Politisk assistent Daniel Møller Jensen

Telefon 61 62 38 09

E-mail: [email protected] 

 

Kampagneleder Christian Brøns

Telefon 61 62 34 27

E-mail: [email protected]