Mød Michael Aastrup Jensen på Randers Messen

Det lokale folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen (V) deltager traditionen tro i Randers Messen d. 16.-17. februar i Arena Randers.

”Jeg ser rigtig meget frem til at møde en masse mennesker fra Randers og omegn. Messen er en fin lejlighed til at få en god snak om lokale forhold. Randers Messen plejer at være en god oplevelse, så udover at få en masse politiske snakke med folk, så tror jeg også det bliver et par hyggelige dage. Jeg håber, at der er mange der vil kigge forbi vores stand – også dem der normalt ikke interesserer sig så meget for politik. Det er jo valgår og jeg synes det er vigtigt, at alle benytter deres stemmeret”.  – udtaler Michael Aastrup Jensen, MF (V)

 

Stadig flere folketingsmedlemmer bor ikke der hvor de er opstillet, men er flyttet til København. Det gør afstanden til politikerne større. Venstres lokale folketingsmedlem bor imidlertid fortsat i Assentoft, hvor han også er opvokset. Det giver et langt bedre indblik i lokale problemstillinger, end hvis det blot følges på afstand fra Christiansborg.  

”Jeg er det eneste af Venstres folketingsmedlemmer, der bor her i Østjylland, så derfor lægger jeg også stor vægt på at være i kontakt med østjyderne i det daglige. Det gør altså en forskel om man er en del af dagligdagen i det område, hvor man er opstillet. Jeg holder også selv i kø på E45, så derfor kender jeg pendlernes problemer fra min egen hverdag”. – udtaler Michael Aastrup Jensen, MF (V)

Michael Aastrup Jensen er at finde i Venstres stand på Randers Messen i Arena Randers d. 16.-17. februar.