Lokale politikere forsødede juletiden i Randers med pebernødder

Midt i juletravlheden var der søndag eftermiddag mulighed for at få sig en pebernød og en snak med de to lokale politikere, folketingsmedlem og tidligere borgmester i Randers Michael Aastrup Jensen (V) og folketingskandidat Malte Larsen (S).

”Selvom vi er fra to forskellige partier og uenig om meget, så er det vigtigt for os at slå et slag for at man skal stemme på en lokal kandidat, som bor her i området. Den vigtigste opgave for mig er, at tale min hjembys sag i folketinget og det har været med til at sikre, at vi har fået en forundersøgelse af udvidelsen af E45 hele vejen fra Vejle til Randers, samt at 150 SKAT-arbejdspladser rykker til Randers.  ” – udtaler Michael Aastrup Jensen, MF (V)

Der var stor afsætning på de medbragte pebernødder, men der var også mange, som benyttede muligheden for at drøfte aktuelle politiske og lokale sager med de to politikere fra Venstre og Socialdemokratiet.

”Jeg glæder mig over, at vi fik talt med så mange mennesker i løbet af søndagen. Det er vigtigt med lokal repræsentation i folketinget, for selvom Michael og jeg er fra to forskellige partier, så har vi det til fælles, at vi kæmper for Randers. Uden en stærk lokal repræsentation i flere forskellige af folketingets partier, så bliver Randers simpelthen overset. Derfor skal man stemme lokalt, på en politiker der også bor her.”. – udtaler Malte Larsen, folketingskandidat for Socialdemokraterne

Uddelingen af pebernødder er en del af en lang række fælles initiativer, som de to lokale politikere gennemfører i forbindelse med optakten til den kommende folketingsvalgkamp.