Livligt debatmøde på Dalbyover Kro

Mandag d. 29. oktober inviterede Folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen (V) og folketingskandidat Simon Ødegaard Simonsen (V), til debatmøde og middag på Dalbyover Kro, nord for Randers. På dagsordenen var lokal infrastruktur, bedre balance i Danmark, indvandring og sundhed.  Det er vigtige emner, som der var stor interesse for at få belyst og debatteret.

Det var dog især de lokale temaer som fyldte meget, f.eks. spørgsmålet om adgangen til motorvejen og muligheden for at komme problemfrit gennem midtbyen. Det er begge emner som Michael Aastrup Jensen har brugt mange kræfter på at fremme Christiansborg.

 

”For mig er det helt afgørende at vide, hvad der er vigtigt for borgerne i alle dele af kommunen. Der er nemlig ikke særligt langt fra Randers til Christiansborg, jeg er ikke længere end et telefonopkald væk. Samtidig så bor jeg jo i Assentoft, så jeg har let ved at komme ud og se tingene med egne øjne.  Jeg tager jo de fleste politiske sager op store som små, og det vil jeg gerne gøre opmærksom på. Derfor tager Simon og jeg også gerne ud i de mindre byer, for at vise at politik er vigtigt alle steder! ” udtaler folketingsmedlem og tidligere borgmester Michael Aastrup Jensen (V).

 

 

Folketingskandidat Simon Ødegaard Simonsen (V) understreger ligeledes vigtigheden af lokale repræsentanter i Folketinget:

 

”Der er alt for få medlemmer af Folketinget, som bor der, hvor de er opstillet. Jeg synes derfor, at man næste gang bør tænke på, om dem man stemmer på rent faktisk bor i lokalområdet. Michael og jeg bor her i kommunen og derfor har vi en helt anderledes føling med hvad der rører sig - end hvis man blot kommer rejsende fra København et par gange om måneden.” udtaler folketingskandidat Simon Ødegaard Simonsen (V)

 

De to politikere håber på, at arrangementet vil bidrage til, at de mindre byer og deres ildsjæle bliver mere hørt i den offentlige debat.