Konkurrenceklart samfund

Dansk erhvervsliv er udfordret af udenlandske konkurrenter, der formår at producere og sælge billigere. Regler, skatter og afgifter gør imidlertid ikke livet lettere for vores virksomheder.

Det østjyske folketingsmedlem Michael Aastrup Jensenn vil i forlængelse af Venstres sigtelinje ”Konkurrenceklart samfund” sætte fokus på, hvad kommunerne kan gøre for at styrke de lokale virksomheders vilkår og optimere deres mulighed for at vokse og skabe arbejdspladser.

Sammen med Randers nyvalgte borgmester Claus Omann Jensen og Ronnie Bach Nielsen fra virksomheden DanDomain byder Michael velkommen til en aften med oplæg og debat om kommunens rolle som medspiller i kampen om arbejdspladser.

Randers nyvalgte borgmester, Claus Omann Jensen, er selv en erfaren erhvervsmand. Sammen med sin hustru har han i hen ved syv år drevet møbelvirksomheden JENSENPlus med 20 ansatte i Randers.

Ronnie Bach Nielsen er partner og administrerende direktør i ITvirksomheden DanDomain. Den har inden for en kort årrække vokset sig til en stor virksomhed med mere end 67.000 kunder og 56 ansatte. 

HVORNÅR
March 24, 2014 at 7pm - March 25, 2014
HVOR
DanDomain
1 Normansvej
Randers, Central Denmark Region 8920
Denmark
Google maps and rutevejledning
KONTAKT
Christian Brøns · · 61623437
5 deltager
Tage Bødker Mark Pring Pring Mathias Tvenstrup Christian Brøns Michael Aastrup Jensen

Vil du deltage?

Tilmeld nyhedsbrev