Inger Støjberg og Michael Aastrup Jensen ser på succesfuld integration i Randers Kommune

Mandag den 11. maj 2015 kommer Venstres politiske ordfører, Inger Støjberg, til Randers. Inger Støjberg har sagt ja til invitationen fra Venstres lokale folketingsmedlem, Michael Aastrup Jensen. De skal sammen besøge Bysekretariatet i Randers Kommune, der arbejder med at integrere unge minoritetsdrenge med ikke-vestlig baggrund.

Det er vigtigt, at vi i samarbejde med landets kommuner arbejder målrettet for at unge med anden etnisk baggrund end dansk får fodfæste på arbejdsmarkedet og i uddannelsessystemet.

 

Randers Kommune gør et rigtig godt stykke arbejde med unge minoritetsdrenge og det arbejde glæder jeg mig til at vise Inger Støjberg. Vi kan lære meget af Randers Kommune og de erfaringer, kommunen gør sig, skal vi tage med os, når vi forhåbentligt får regeringsansvaret efter folketingsvalget. Der er brug for en ny og bedre udlændingepolitik, siger Michael Aastrup Jensen

Program:

Mandag den 11. maj 2015 - Flyvervej 5 st. i Randers

 

Kl. 16.30: Velkommen til Bysekretariatet og en kort intro til den boligsociale indsats i Randers V/Louise Hou Kragh

Kl. 16.45: Boligsocialmedarbejder Toke Lundstrøm fra indsatsen omkring fritidstjansen fortæller om projektet, samt MYOB som er et nyt alternativ til at arbejde med unges arbejdsidentitet gennem iværksætteri.

Kl. 17.05: Oplæg V/MYOB drengene – 8 drenge er i fuld gang med at etablere deres egen eventvirksomhed

Kl. 17.30: Kort intro til det brede partnerskab for Nordre Fælled (civilsamfund, stat og kommune)

Kl. 17.45: Besøg på Nordre Fælled

Kl. 18.30: Besøget slutter i Bysekretariatet