Inger Støjberg besøger stopfyldt have i Assentoft

På søndag er der stort rykind i Assentoft. Mere end 200 personer har enten på telefon eller e-mail tilmeldt sig et havemøde med integrationsminister Inger Støjberg. Det er det lokale folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen, der lægger have til.

”Der bliver talt meget om at ingen gider politik og at der er tomt til vælgermøderne. Det er ikke tilfældet, når Inger Støjberg kigger forbi her i Assentoft. For mig er det vigtigt, at vi taler om de emner som optager danskerne der hvor de er. Det er derfor, at jeg har inviteret til et uformelt kaffebord her i min have, hvor Inger Støjberg kan give en status på de problemer og udfordringer vi oplever på udlændinge- og integrationsområdet. ” – udtaler Michael Aastrup Jensen, MF (V)

Arrangementet er i høj grad blevet annonceret på de sociale medier og det har været med til at tiltrække mange gæster, mener værten, Venstres lokale folketingsmedlem, Michael Aastrup Jensen:

”Det glæder mig rigtigt meget, at det her arrangement især har tiltrukket dem vi ikke normalt ser til møderne i de politiske partier. Jeg tror det er vigtigt, at komme ud der hvor folk er, hvilket er på de sociale medier. Når vores omgangsformer ændrer sig, så skal vi følge med. Derfor er tænker jeg allerede på, at dette skal være en fast årlig tradition i min have” – udtaler Michael Aastrup Jensen, MF (V)

Udover kaffebord og politik er der også musik og et kunstnerisk indslag på programmet. Den lokale kunster Hanne Koch foreviger eftermiddagen på et maleri, hvor det er meningen, at dem som har lyst til kan give et penselstrøg med. Der vil ligeledes være et musikalsk indslag. Foruden integrationsminister Inger Støjberg taler også værten Michael Aastrup Jensen og folketingskandidat Simon Ø. Simonsen.

”Jeg vil gerne gøre op med at vælgermøder er kedelige. Det er derfor, at vi har sørget for at der også er nogle festlige indslag i løbet af dagen. Der skal være plads til at vi får diskuteret politik, men jeg lægger også stor vægt på at det bliver en hyggelig dag, hvor der bliver god mulighed for at komme hinanden ved.” – udtaler Michael Aastrup Jensen, MF (V)

Det Kronjyske Kaffebord foregår søndag d.26. august, 15.00 - 18.00, Dybdalen 12, Assentoft, 8960 Randers sø og pressen er meget velkommen til at deltage.

For yderligere oplysninger

Michael Aastrup Jensen, MF (V), tlf. 61 62 42 25