Hvidsten Kro får lov til at beholde kronen

Regeringen fremsætter nu et lovforslag som giver lov til at de kongeligt privilegerede kroer får lov til at beholde kongekronen. Lovforslaget sætter en stopper for en årelang kamp med påbud og retssager omkring brugen af kongekronen på kroerne.

 

 

"Det er glædeligt, at kroerne kan få lov til at bruge kongekronen, sådan som de har gjort siden nogen kan huske. De historiske kroer er en vigtig del af vores fælles kulturarv, og derfor er det ærgerligt, at offentlige myndigheder har forfulgt kroerne gennem mange år med et engagement som er en bedre sag værdig." - udtaler Michael Aastrup Jensen, MF (V)

Michael Aastrup Jensen har aktivt forfulgt sagen om de historiske kroer både under den tidligere og nuværende regering og stillet beslutningsforslag.

"Hvidsten Kro er en vigtig historisk attraktion for Kronjylland. De fleste danskere kender historien om Hvidsten Kro. Nu ser det ud til, at vi finder en fornuftig løsning, hvor kroen kan beholde kongekronen. Det er glædeligt, for det betyder, at Hvidsten Kro nu kan koncentrere sig om at drive kro, og ikke længere behøver at bekymre sig om emsige myndigheder og sagsanlæg. Det er dog ikke kun en fordel for Hvidsten Kro, men en hjælp til alle de kongeligt privilegerede kroer" - udtaler Michael Aastrup Jensen, MF (V)

For yderligere kommentarer

Michael Aastrup Jensen, MF (V)

Tlf. 61624225