Forside

 • Den nye akutplan til sundhedsvæsenet er et liberalt skridt i den rigtige retning

  I Danmark er vi stolte af vores velfærdsstat. Vi tager hånd om vores ældre og vores syge. En pandemi og en strejke har dog de sidste par år sat vores sundhedsvæsen under pres, og ventetiderne på behandlinger bliver længere og længere. Det har vi i Venstre kæmpet for at gøre noget ved, og vi har nu taget et vigtigt skridt i den retning.

 • Vi skal have et opgør med den lempelige straffepolitik!

  En voldtægt straffes i gennemsnit med to år og 10 måneders fængsel. Det er ikke tilfredsstillende for offeret, og det er ikke passende ift. befolkningens retsopfattelse. 

 • Den socialdemokratiske regering forsømmer landdistrikterne

  Det er så vigtigt, at Danmark kommer i bedre balance. Det er blandt andet også derfor mit valgslogan lyder: ”Mere Østjylland, mindre København”. For der er ikke sket nok for vores område under Socialdemokratiets regeringsperiode. De har eksempelvis tredoblet generationsskifteskatten for familieejede virksomheder, og det er en skat der særligt rammer virksomheder i landdistrikter og dermed også de borgere, som arbejder i de mindre byer. Det skævvrider Danmark og det er vi stærkt imod.

 • Regeringen leverer dårligere dyrevelfærd og naturmuligheder

  I onsdags havde vi i Venstre indkaldt Miljøministeren, Lea Wermelin og ministeren for Landbrug, fødevare og fiskeri, Rasmus Prehn til samråd om de bekymrende beretninger der kommer fra Molslaboratoriet. Der har været flere tilfælde ved Molslaboratoriet, hvor dyr har lidt tydelig overlast og dyrevelfærden har været yderst kritisabel. Senest er der kommet en famøs video frem, hvor seks tyre jagtede to køer i mange timer og hvorefter fire af tyrene endt med at blive aflivet.

 • Lån forlænger kun pinen

  Det kan umuligt være gået nogen danskers næse forbi, at priserne i samfundet er eksploderet. Den høje inflation har sat sit præg på alle danskers liv, hvor forbrugerpriserne nu har nået sit højeste i knap 40 år. De stigende priser betyder, at mange danskere ser frem til en el- og varmeregning, der skaber udfordringer og potentielt ikke kan betales.