Det skal ikke være dyrere, at være dansker

Friheden bliver sat på prøve i disse tider. Den socialdemokratiske regering har endnu engang gjort det dyrere at være dansker ved at hæve skatterne over 40 gange og oveni det sikret Danmark førstepladsen over det mest beskattede land i verden. De har ydermere gjort det mere attraktivt at vælge sofaen frem for arbejdsmarkedet, og til sidst, men ikke mindst, har de forhøjet ydelsen til ikke-vestlige indvandrere. Jeg kan love mine vælgere, at jeg vil gøre det stik modsatte af hvad den nuværende regering har gjort. Det kan ikke være rigtigt, at 140.000 danskere lige nu oplever dagpengemodtagere, der får flere penge for at gå hjemme, end de selvsamme 140.000 danskere selv tjener ved at gå på arbejde. Det synes jeg ikke er retfærdigt. 

Vi skal derimod belønne de hårdtarbejdende danskere og sikre, at det kan betale sig at arbejde. Derfor står jeg også fast på vores princip om skattestop. Vi skal hellere sænke skatten, så helt almindelige familier får mere luft i økonomien til at betale fx de dyrere energi- og fødevarepriser. 

Jeg mener, at vi bør gøre ligesom vores nabolande og sænke energiafgifterne. På den måde kan danskerne med det samme mærke, at der kommer mere luft i deres økonomi. Østjyderne skal ikke tvinges til at sige op på deres arbejde eller sælge deres hus, fordi regningerne ikke er til at betale. Jeg arbejder desuden også på at nedbringe unødigt bureaukrati og konsulentarbejde. De sparede penge skal gives tilbage til de hårdtarbejdende danskere, der på uretfærdig vis bliver straffet af massive prisstigninger. 

Recent responses