Alarmerende tal viser konsekvenserne af Socialdemokratiets politik…

Vi oplever lige nu de højeste prisstigninger i 40 år. Energi-, brændstofs- og fødevarepriserne er stukket af og vi mærker alle hvordan regningerne bliver sværere at betale og indkøbene bliver dyrere og dyrere.

Inflationen giver stigende omkostninger på op mod 30.000 årligt for en børnefamilie, og hvis denne ekstra regning ikke var nok, har den socialdemokratiske regering i samme ombæring valgt at hæve skatten over 40 gange, for mere end 10 mia. kr. siden den kom til i 2019.  Det indebærer skatter og afgifter på alt fra nye pas til dyrere streamingtjenester, bankgebyrer og huslejer. 

Jeg synes det er uværdigt og jeg undrer mig… For hvor er regeringens rationale i at vælte korthuset for alle de familier, der i forvejen kæmper hårdt for at få det hele til at løbe rundt?

Ni ud af 10 danskere siger, at de kan mærke et indhug i deres privatøkonomi og desværre går det hårdest ud over de 10% der tjener allermindst.

Skræmmende tal fra Finansministeriet viser også, at konsekvenserne af Socialdemokratiets politik koster en dansk arbejderfamilie med to børn og en ejerbolig, et fald i indkomsten på 7.000 kr. årligt. Det er dybt alarmerende, at vi har en socialdemokratisk regering, der vælger at føre så uansvarlig økonomisk politik i en tid, hvor det i forvejen aldrig har været dyrere at være dansker.

Jeg håber ikke, at nogen er i tvivl om, hvor Venstre og jeg står på dette spørgsmål. Vi ønsker det helt anderledes. Vi står fast på vores politik om skattestop, der skal give alle danskere flere penge mellem hænderne. Et skattestop skaber tryghed om vores alles økonomier og vil kunne mærkes tydeligst hos dem, der tjener mindst. Vi arbejder derfor blandt andet på at øge beskæftigelsesfradraget, at få lempet elafgiften og lave finansierede skattelettelser. Vi mener det er den eneste ansvarlige vej at gå, og vi har brug for din stemme til at danne et blåt flertal, der står fast på de samme principper som os.

Recent responses