Aastrup jubler over skattestyrelse til Randers

Statsminister Lars Løkke Rasmussen og Skatteminister Karsten Lauritzen har netop offentliggjort fremtiden for SKAT, hvor der bl.a. vil blive placeret en selvstændig understyrelse af Skattestyrelsen i Randers. Det betyder, at ca. 150 statslige arbejdspladser nu kommer til Randers. Det er så mange arbejdspladser, at de ikke kan være i den gamle SKAT-bygning, og derfor skal der findes nye lokaler i kommunen.

”Det er en rigtig god dag for Randers og Kronjylland. Jeg har gennem flere år kæmpet hårdt for at få udflyttet statslige arbejdspladser til Randers, og nu er det lykkedes over al forventning med et massivt antal. Det kommer til at betyde meget for Randers og vil gøre vores kommune til et endnu mere attraktivt sted at bosætte sig. Nu gælder det om at vi får udnyttet alle de muligheder udflytningen giver” – udtaler en meget glad Michael Aastrup Jensen, MF (V)

For det lokale folketingsmedlem har det været en mærkesag at tiltrække statslige arbejdspladser til Randers.

”For mig har det derfor været hjerteblod i alt mit politiske arbejde, at prioritere de lokale sager frem for så meget andet. Så siden jeg blev opmærksom på muligheden for nyorganiseringen af SKAT, har jeg derfor de seneste måneder arbejdet intenst på, at en styrelse inden for SKAT skulle placeres i Randers. Det er dejligt når ens hårde arbejde lykkedes og derfor er jeg meget stolt og glad på byens vegne. Det betyder enormt meget, at en stor statslig styrelse nu får hjemsted i Randers. Det vil løfte byen og betyde at især de yngre borgere i byen ikke behøver at rykke til Aarhus eller København for at finde et arbejde efter endt uddannelse.” – udtaler Michael Aastrup Jensen, MF (V)

Der er ingen naturlov der siger, at blot fordi en arbejdsplads er statslig så skal den ligge i hovedstaden. Med de kommunikationsformer vi har i dag, så giver det meget mere mening at placere styrelser og andre offentlige virksomheder rundt om i hele Danmark. 

”Vi har allerede fået flyttet klagenævnet mod mobning til Randers og det samme gælder for Skovbrugsmuseet til Gl. Estrup. Placeringen af en selvstændig understyrelse af Skattestyrelsen i Randers er imidlertid den største udflytning af statslige arbejdspladser til Randers i mands minde. Det er virkeligt noget der batter noget for byen.” – udtaler Michael Aastrup Jensen, MF (V)