Aastrup genudpeget til vigtig ordførerpost

Venstres lokale folketingsmedlem Michael Aastrup Jensen er ovenpå omdannelsen af regeringen blevet genudpeget som Venstres udenrigsordfører. Det skete på Venstres konstitueringsmøde på Christiansborg i dag, tirsdag d. 13. december.

”Jeg er enormt glad for den tillid Venstres folketingsgruppe udviser ved at genudpege mig til en af de vigtigste ordførerposter overhovedet. Udenrigspolitik fylder meget, navnlig i en tid, hvor verden er blevet mere usikker. Vi kan ikke længere vide os sikker på, at USA bare klarer ærterne for os, nu hvor Donald Trump er blevet præsident, og samtidig er Rusland på ny begyndt at rasle med sablerne. Det kræver en robust dansk udenrigspolitik, hvor vi har fokus på danske interesser, f.eks. i forhold til at undgå nye flygtningestrømme mod EU og Danmark. ” – udtaler Michael Aastrup Jensen, MF (V)

Michael Aastrup Jensen fortsætter ligeledes som Venstres udviklingsordfører og som medlem af det vigtige udenrigspolitisk nævn, samt i udenrigsudvalget, retsudvalget, forsvarsudvalget og kulturudvalget.

”Udvalgsarbejdet er utroligt vigtig, og det er også i udvalgene, at man har muligheden for at sætte lokale sager på dagsorden. I kulturudvalget har jeg kæmpet for støtten til de østjyske kulturinstitutioner Fregatten Jylland, Gl. Estrup og Den Gamle By.”

Arbejdet som ordfører fylder meget i hverdagen på Christiansborg, men det er fortsat de lokale sager der har Aastrups helt store bevågenhed.

”Jeg er først og fremmest valgt som repræsentant for Østjylland. Jeg er det eneste folketingsmedlem fra Venstre der bor i vores område, så derfor fokuserer jeg ekstra meget på at kæmpe de lokale sager, der ellers hurtigt kan drukne, hvis man ikke har sin daglige gang her i Østjylland” – udtaler Michael Aastrup Jensen, MF (V)

 

For yderligere kommetarer

Michael Aastrup Jensen, MF (V)

Tlf. 61624225