PRAKTIKANT TIL POLITISK ARBEJDE I VENSTRE PÅ CHRISTIANSBORG

ER DU IVRIG EFTER AT ARBEJDE MIDT I MAGTENS CENTRUM? HAR DU TÆFT FOR AT MÅLRETTE BUDSKABER, SÅ DE BRÆNDER SIG FAST I MODTAGERENS BEVIDSTHED?

Vi søger akut en praktikant til vores kontor på Christiansborg. Du er derfor meget velkommen til at sende os din ansøgning allerede nu, da vi afholder samtaler løbende.

Perioderne løber fra: 1. marts til 31.juni

VORES AMBITION

Fra Christiansborgs gemakker midt på Slotsholmen i København knokler vi hos Venstre hver dag for at drive dansk politik i en liberal retning. Det er en politisk ambition, som kræver de dygtigste fagfolk. Du bliver en integreret del af vores stærke team på 8 medarbejdere, der til dagligt beskæftiger sig med udenrigspolitik og landbrug og fødevarer. Der er fart over feltet og du får en hverdag på Christiansborg.

DIN STILLING

For os er det afgørende, at du får mulighed for at fintune dine kompetencer og tilegne dig en masse erfaring, som du vil få gavn af i din videre karriere.

Dine kerneopgaver bliver dels at skabe fængende indhold til nettet og de sociale medier, dels at understøtte mit og Erlings parlamentariske arbejde. Du kommer til at skrive skarpe indlæg, bistå med kreative idéer, taleskrivning, besvare borgerhenvendelser og bliver en fast del af det parlamentariske arbejde. Derudover indebærer stillingen, at du udarbejder baggrundsmateriale og monitorerer vores respektive ansvarsområder som folketingsmedlemmer. Det er derfor vigtigt, at du interesserer dig for vores ordførerskaber og har kendskab til vores kredse.

Vi lægger stor vægt på, at du:

  • læser en relevant samfundsfaglig eller kommunikationsuddannelse
  • gerne har erfaring med kommunikation fra enten studiejob eller fritid
  • er meget stærk skriftligt
  • har overblik og er god til at håndtere korte deadlines
  • kan håndtere et højt arbejdstempo
  • arbejder selvstændigt

Det er en fordel, hvis du på forhånd har indsigt i vores udenrigs- og landbrugspolitik, men det er ikke et krav.

DIN ANSØGNING

I Venstre ser vi positivt på at give vores praktikanter en erkendtlighed for deres udførte arbejde. Den bliver udbetalt efter reglerne for erkendtlighed, som gælder for praktikophold. Det er en forudsætning, at du kan få din praktik meritoverført. Har du spørgsmål? Så kontakt endelig Anders Burlund (tlf. 61 62 32 15) eller Jens-Kristian Lütken (tlf. 61 62 52 32).

Send din ansøgning til [email protected] og skriv ”Praktikant” i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig!