BLIV MIN NYE PRAKTIKANT I VENSTRE PÅ CHRISTIANSBORG

Er du ivrig efter at arbejde midt i magtens centrum? Har du tæft for at målrette budskaber, så de brænder sig fast i modtagerens bevidsthed? Så er du måske min og Erling Bonnesens nye praktikant.

Vi søger løbende praktikanter til vores to halvårlige praktikperioder. Du er derfor meget velkommen til at sende os din ansøgning allerede nu. Perioderne løber fra:
  • Forårssemestret: 1. januar til 31. juni
  • Efterårssemestret: 1. august til 31. december

Vores ambition

Fra Christiansborgs gemakker midt på Slotsholmen i København knokler vi hos Venstre hver dag for at drive dansk politik i en liberal retning. Det er en politisk ambition, som kræver de dygtigste fagfolk. Du bliver en integreret del af vores stærke team på 8 medarbejdere, der til dagligt beskæftiger sig med udenrigspolitik og landbrug og fødevarer.

Din stilling

Vi skræddersyer stillingen til din faglige profil. For os er det afgørende, at du får mulighed for at fintune dine kompetencer og tilegne dig en masse erfaring, som du vil få gavn af i din videre karriere.
Dine kerneopgaver bliver dels at skabe fængende indhold til nettet og de sociale medier, dels at understøtte mit og Erlings parlamentariske arbejde. Du kommer til at skrive skarpe indlæg, bistå med kreative idéer til taleskrivning og besvare borgerhenvendelser. Derudover indebærer stillingen, at du udarbejder baggrundsmateriale og monitorerer vores respektive ansvarsområder som folketingsmedlemmer. Det er derfor vigtigt, at du interesserer dig for vores ordførerskaber og har kendskab til vores kredse.

Dig

Vi lægger stor vægt på, at du:
  • læser en relevant samfundsfaglig eller kommunikationsuddannelse
  • har erfaring med kommunikation fra enten studiejob eller fritid
  • er meget stærk skriftligt
  • har overblik og er god til at håndtere korte deadlines
  • kan håndtere et højt arbejdstempo
  • arbejder selvstændigt
Det er en fordel, hvis du på forhånd har indsigt i vores udenrigs- og landbrugspolitik, men det er ikke et krav.

Din ansøgning

I Venstre ser vi positivt på at give vores praktikanter en erkendtlighed for deres udførte arbejde. Den bliver udbetalt efter reglerne for erkendtlighed, som gælder for praktikophold. Det er en forudsætning, at du kan få din praktik meritoverført.
Har du spørgsmål? Så kontakt endelig Anders Burlund (tlf. 61 62 32 15) eller Jens-Kristian Lütken (tlf. 61 62 52 32).
Send din ansøgning til [email protected] og skriv ”Praktikant” i emnefeltet.
Vi glæder os til at høre fra dig!